Steenbok, jij ontvangt in december een bijzonder geschenk

Steenbok, jij ontvangt in december een bijzonder geschenk Steenbok, jij ontvangt in december een bijzonder geschenk Steenbok, jij ontvangt in december een bijzonder geschenk

Alles van waarde is weerloos. Daar zou Jupiter in december aan toe willen voegen: alles van waarde is tijdloos.

Hij heeft voor Steenbok een geschenk dat tijdloos of heel kwetsbaar is. Iets waarvan misschien alleen jij de waarde beseft. En wat bij jou veilig is, omdat jij van alle sterrenbeelden het beste bent in het dragen van verantwoordelijkheid voor anderen en voor kostbaarheden. Niemand heeft zon goed slot op de deur en niemand heeft zon goede verzekering afgesloten als Steenbok. Bovendien vechten Steenbokkenmoeders als leeuwen voor hun kinderen.

Een kostbaarheid die heel je hart vervult

In december zou je iets onder je hoede kunnen krijgen waarvoor je moet vechten of waarvoor je het slot nog eens extra controleert. Een kostbaarheid met een constante waarde, zoals goud of diamant. En heel misschien krijg je zelfs het hart van iemand erbij – inderdaad, dan zou het kunnen gaan om een huwelijksaanzoek. Maar het kan ook gaan om een jong dier of een baby, een kostbaarheid die heel je hart vervult. Wat het ook is, dit cadeau laat jou beseffen wat je zelf waard bent, het versterkt je gevoel van eigenwaarde. Door de liefde die je ontvangt en geeft.


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman: deze maand lijkt jouw hele leven wel een cadeau
Waterman: deze maand lijkt jouw hele leven wel een cadeau