Waterman: deze maand lijkt jouw hele leven wel een cadeau

Waterman: deze maand lijkt jouw hele leven wel een cadeau Waterman: deze maand lijkt jouw hele leven wel een cadeau Waterman: deze maand lijkt jouw hele leven wel een cadeau

Als Jupiter door je eigen teken gaat, zoals nu, lijkt het hele leven wel een cadeau.

Je beseft bijna elke dag dat er genoeg is waar je dankbaar voor bent en hoe meer je dat beseft, hoe meer het leven je lijkt te overladen met geschenken. Opeens krijg je die opdracht waar je al tijden van droomt of ontmoet je iemand die je altijd al wilde leren kennen. Financieel zijn er geen zorgen of krijg je zomaar ineens korting. Kortom: met Jupiter in je eigen teken, wordt december een dubbele feestmaand.

Dit cadeau komt met een extraatje

Verder heeft deze geluksplaneet nog een bonus voor je. Een cadeau dat lichamelijk uitwerkt. Denk aan de oplossing voor een medisch probleem waar je al wat langer mee aan het tobben bent. Of een therapie die enorm bijdraagt aan je welzijn of welbevinden. Het kan allerlei vormen aannemen, zelfs die van een zwangerschap. Dan manifesteert zich letterlijk een enorm cadeau in je lichaam met al het geluksgevoel dat erbij komt kijken. Dit cadeau komt met een extraatje; Jupiter vergroot meestal de eet- en drinklust, waardoor er misschien een hoger getal op de weegschaal verschijnt. Het zal echt niet altijd lukken om je genotzucht tegen te gaan, probeer daarom verstandige keuzes te maken. Rode wijn in plaats van witte. Dadels in plaats van chocolade.

Beeld: fotografie door Jeroen van der Spek, styling door Cyn Ferdinandus

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen, jij krijgt in december een vonkje aangereikt vanuit de kosmos
Vissen, jij krijgt in december een vonkje aangereikt vanuit de kosmos