Vissen, jij krijgt in december een vonkje aangereikt vanuit de kosmos

Vissen, jij krijgt in december een vonkje aangereikt vanuit de kosmos Vissen, jij krijgt in december een vonkje aangereikt vanuit de kosmos Vissen, jij krijgt in december een vonkje aangereikt vanuit de kosmos

Voor tastbare cadeautjes moet je niet bij Jupiter zijn, want in Waterman wil hij jou liever verrassen met kosmische, ongrijpbare of spirituele geschenken.

Dat klinkt misschien wat vaag, maar als de maand december voorbij is zul je ongetwijfeld begrijpen wat dat geschenk is geweest. Je kunt denken aan een engeltje op je schouder, dat je op een onverwachte manier redt of helpt in een lastige situatie, waardoor je ineens meer perspectief krijgt en je eindelijk voelt dat het universum aan jouw kant staat.

Een moment van verlichting

Een spiritueel geschenk kan ook een moment van verlichting zijn, waardoor je in één flits voelt waar dit leven over gaat. En misschien ook al je vorige levens en komende levens. Een soort diep en alomvattend begrip van het doel van het leven, van de verbondenheid met alles wat leeft, met de oneindigheid van alles. Dat zijn bijzondere ervaringen die niet iedereen zomaar zal beleven. Maar in december zouden ze zomaar op jouw pad kunnen verschijnen. Zoiets kan je leven op zijn kop zetten en jou het idee geven dat alles anders moet, dat je een leven vol betekenis wilt gaan leven. Van het een komt vaak het ander. Maar het initiatief, het vonkje krijg je aangereikt vanuit de kosmos.


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Astrologie en de liefde: wat voorspelt jouw horoscoop?
Astrologie en de liefde: wat voorspelt jouw horoscoop?