Lieve Maagd, Jupiter heeft voor jou een heel bijzonder cadeau in december

Lieve Maagd, Jupiter heeft voor jou een heel bijzonder cadeau in december Lieve Maagd, Jupiter heeft voor jou een heel bijzonder cadeau in december Lieve Maagd, Jupiter heeft voor jou een heel bijzonder cadeau in december

Misschien heb je weleens zon cadeau gehad waarvan je dacht wat moet ik daar nou mee?

Zon prul die je eigenlijk niet in je huis wilt hebben, maar het ook te pijnlijk is voor de gever om het niet neer te zetten… We doen elkaar wat aan op emotioneel vlak door cadeautjes niet zorgvuldig te kiezen. Dat zal jou als Maagd niet zo snel gebeuren want je hebt smaak en je kunt je gemakkelijk in anderen verplaatsen. Je enige flawis dat je via een cadeautje in feite je goedbedoelde adviezen verpakt. Een Marie Kondo opruimboek voor je sloddervos-vriendin bijvoorbeeld. Wees daar deze december maand extra op bedacht en probeer te geven zonder verstopte boodschap.

Kwetsbaarheid

Jupiter heeft voor jou een cadeau dat leeft! Iets waarvoor je moet zorgen. Misschien is het een nieuw huisdier, maar het kan net zo goed een bonsaiboompje zijn dat je van je beste vriendin krijgt. Dat maakt allerlei mooie gevoelens in je los en het brengt je dichter bij je eigen kwetsbaarheid en de kwetsbaarheid van dit levende wezen.


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal, december overlaadt jou met cadeaus
Weegschaal, december overlaadt jou met cadeaus