Kreeft: december heeft een (weder)geboorte voor jou in petto

Kreeft: december heeft een (weder)geboorte voor jou in petto Kreeft: december heeft een (weder)geboorte voor jou in petto Kreeft: december heeft een (weder)geboorte voor jou in petto

Met Jupiter in Waterman heeft de kosmos voor jou een (weder)geboorte in petto.

Dat kan om een moment gaan waarbij je iets heftigs meemaakt – waar je goed doorheen komt – waardoor je met hernieuwde dankbaarheid en blijdschap in het leven staat; alsof je hart is schoongewassen door een heftige regenbui. Maar misschien gebeurt er helemaal niets heftigs, en is er alleen maar een soort ‘op het nippertje de dans ontsprongen’ wat je doet beseffen hoeveel je van het leven houdt en hoe blij je bent dat het goed is afgelopen.

Het kan ook letterlijk gaan over een geboorte, Kreeft

Verder kan het letterlijk gaan over een geboorte. Van een mens of een dier, een kind of een kleinkind, dat in jouw leven verschijnt, en dat jou meteen een speciaal gevoel geeft. Alsof deze geboorte voor jou een boodschap heeft van liefde, vrede en een diepe verwantschap.

Een beetje alsof in jouw leven je eigen, persoonlijke kindje Jezus is verschenen. Misschien is er zelfs een ‘teken’. Het kan zijn dat je niet beseft dat dit cadeau er speciaal voor jou is, maar bewaar deze tekst en lees hem over een tijdje terug. Dan kan het zomaar zijn dat je weet waar dit over gaat. Of over wie dit gaat.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw: in december gaat er voor jou een hartenwens in vervulling
Leeuw: in december gaat er voor jou een hartenwens in vervulling