Ram? December draait voor jou om vriendschap

Ram? December draait voor jou om vriendschap Ram? December draait voor jou om vriendschap Ram? December draait voor jou om vriendschap

Jupiter in Waterman brengt jou deze decembermaand het cadeau van vriendschap en verbroedering.

Je bent nu meer dan anders dankbaar voor de liefde van de mensen die er altijd voor je zijn, die je steunen door dik en dun. De verbondenheid die je met hen voelt is groot en dat mag, nee, dat moét gevierd worden!

Neem het initiatief

Ook wanneer er beperkingen zijn in de buitenwereld kun jij samen met je vrienden, in intieme kring, je eigen veilige wereld creëren waar er geen tegenstellingen zijn en jullie elkaar vinden met humor, plezier, goede verhalen en het uitwisselen van standpunten. Niet om een discussie te winnen, maar om naar elkaar toe te groeien, te begrijpen en van elkaar te leren. Zoals altijd kun jij de initiatiefnemer zijn, iemand die anderen bij elkaar brengt om zo tot iets nieuws te komen. Maar je zal vooral ook genieten van wat misschien wel de mooiste momenten – van dit toch wat lastige jaar – zullen zijn.

En heb je nog tips nodig voor je verlanglijst? Vraag, en geef, dan boeken met een liefdevolle boodschap; dat is wat de wereld nu nodig heeft.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Beeld: fotografie door Danique van Kesteren, styling door Maaike Koorman


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier ontvangt in december een onbetaalbaar cadeau
Stier ontvangt in december een onbetaalbaar cadeau