Stier ontvangt in december een onbetaalbaar cadeau

Stier ontvangt in december een onbetaalbaar cadeau Stier ontvangt in december een onbetaalbaar cadeau Stier ontvangt in december een onbetaalbaar cadeau

Voor jou heeft Jupiter een cadeau dat niet in geld uit te drukken is, maar wat voor jou wel ontzettend waardevol is. Het gaat om erkenning en bewondering. Misschien ben je van nature te bescheiden en te nuchter om hier veel waarde aan te willen hechten.

Maar je zult merken dat jouw ego een fijne boost krijgt als iemand jou laat weten hoe goed, mooi of competent je bent. We hebben het allemaal nodig dat we worden gezien, dat we bijzonder zijn, dat de ander ons ziet in ons hele zijn. Vandaar dat we uit het Indiaas de uitdrukking namaste hebben overgenomen. Dat betekent ‘ik buig voor jou’ en is een diepe uiting van respect voor de ander.

Ontvang het met open armen, Stier!

Natuurlijk kun je zelf wel bedenken dat je goed, mooi of lief bent, maar als een ander het zegt en de woorden zijn gemeend, dan komen ze rechtstreeks binnen in je hart. Dat is het materiaal voor een geluksmoment dat misschien wel dagen duurt. Zo’n cadeau mag je met open armen in ontvangst nemen. En het leuke van dit cadeau is, dat je het door kunt geven. Neem je voor om elke blijk van waardering die je ontvangt, drievoudig door te geven, dan loopt eind december de hele wereld rond met een big smile!

Beeld: fotografie door Jeroen van der Spek, styling door Cyn Ferdinandus

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen? December verandert je kijk op het leven
Tweelingen? December verandert je kijk op het leven