Tweelingen: jij kunt je in januari opstellen als een gids voor anderen

Tweelingen: jij kunt je in januari opstellen als een gids voor anderen Tweelingen: jij kunt je in januari opstellen als een gids voor anderen Tweelingen: jij kunt je in januari opstellen als een gids voor anderen

Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus (vrijheid, de massa) en Saturnus (regels, controle, autoriteit) actief. Het geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied jij meesterschap toont door je innerlijke rebel te beteugelen.

Je zou het jezelf erg moeilijk kunnen maken deze maand, omdat je het gevoel hebt dat je alles wilt doorgronden en wilt weten ‘wat er echt gaande is’. Dit komt doordat je al snel denkt dat er sprake is van geheimen die niet worden verteld.

Rebellie

Je voelt vanuit je spirit een soort rebellie en onrust maar je hebt grondige en gedegen kennis nodig om tot de juiste conclusies te komen. Voor jou zit het meesterschap in verdieping en studie, verder kijken dan je neus lang is. Niet achter fake informatie aanlopen, of achter mensen die er genoegen in scheppen om sensationele verhalen te verzinnen. Praat eens met iemand die nuchter is of er echt verstand van heeft. Luister ook eens naar iemand uit ‘het andere kamp’. Dat is niet alleen verhelderend, met een nieuwsgierige en open opstelling, zou jij je zelfs kunnen ontpoppen als een (meester)bruggenbouwer.

Gids voor anderen

Deze stappen helpen jou om grip te krijgen op de informatie die er op je afkomt en om meester te worden over je eigen leven en vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Die onbestemde angst en onrust zal dan verdwijnen. Misschien dat je je zelfs kunt opstellen als gids voor anderen, die zich teveel hebben laten meeslepen in een eenzijdig verhaal.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit is jouw levensmissie volgens je sterrenbeeld.

Volgend artikel
Kreeft, jij voorziet anderen van diepe(re) inzichten deze maand
Kreeft, jij voorziet anderen van diepe(re) inzichten deze maand