Kreeft, jij voorziet anderen van diepe(re) inzichten deze maand

Kreeft, jij voorziet anderen van diepe(re) inzichten deze maand Kreeft, jij voorziet anderen van diepe(re) inzichten deze maand Kreeft, jij voorziet anderen van diepe(re) inzichten deze maand

Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus (vrijheid, de massa) en Saturnus (regels, controle, autoriteit) actief. Het geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied jij meesterschap toont door je innerlijke rebel te beteugelen.

In je sociale cirkel is veel onrust en opstandigheid. Het kan zijn dat vrienden jou proberen te betrekken bij hun eigen kleine revolutie, bij een gevoel van ‘met zijn allen lekker tegen de regels aanschoppen’.

Diepe inzichten

Ergens voel je daar wel iets voor, want net als bijna iedereen ben je er klaar mee. Maar dan kan het zijn dat in jou een krachtige psycholoog opstaat, die anderen (soms ook ongevraagd) voorziet van diepe inzichten in hun gedrag. Je bereikt meesterschap in het domein van de psyche, de trauma’s. Je zou kunnen beseffen dat de manier waarop mensen reageren op moeilijke situaties een spiegel is van hun diepste trauma’s.

Ieders verhaal

De een is misschien bang voor prikjes en gelooft niet in vaccins. De ander loopt blindelings achter de wetenschap aan, omdat in zijn of haar jeugd geen plaats was voor gevoelens. Zo kun je bij allerlei mensen ontdekken wat er achter hun ‘verhaal’ zit. Misschien dat je daar niet altijd even liefdevol op reageert. Saturnus stimuleert namelijk een strenge houding. Daardoor zullen jouw inzichten niet altijd met open armen geaccepteerd worden. Maar gaandeweg ontdek je waarschijnlijk hoe je het wat vriendelijker kunt brengen en dan ben jij de meester(es) die anderen uit het duister leidt.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit zegt je sterrenbeeld over je vriendschappen.

Volgend artikel
Weegschaal? De sterren hebben een boodschap voor je
Weegschaal? De sterren hebben een boodschap voor je