Ontdek de vier Tweelingen-types: welk type ben jij?

Ontdek de vier Tweelingen-types: welk type ben jij? Ontdek de vier Tweelingen-types: welk type ben jij? Ontdek de vier Tweelingen-types: welk type ben jij?

Wat zegt de periode waarin je geboren bent over jou? Veel, zo stelt het boek Het Mysterie van je Geboortedag. Schrijvers Gary Goldschneider en Joost Elffers onderscheiden daarin 48 types, vier van ieder sterrenbeeld. Herken jij je in het energieke en verbale imago van Tweelingen? Of herken jij je helemaal niet in dit sterrenbeeld? Ontdek de vier Tweelingen-types.

Meer weten? In dit artikel maak je kennis met de achtergrond van geboorteperiodes.

Staat jouw geboortedatum er niet bij, dan is jouw type vast ingedeeld bij Stier!

Tweelingen I (25 mei – 2 juni)

Tweelingen I is een strijder met een razendsnelle geest. Deze mensen hebben scherpe overtuigingen en zetten zich in voor vrijheid van zichzelf en anderen. Ze belanden van het ene idee in het andere en hebben er moeite mee projecten af te maken. Een verantwoordelijkheid op het gebied van werk of gezin kan Tweelingen I stimuleren vaardigheden constructief in te zetten. Tweelingen I zit zelden stil. Het is de uitdaging voor deze mensen om hun tomeloze energie in banen te leiden.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Tweelingen II (3 – 10 juni)

Taal beheerst het leven van Tweelingen II. Deze expressieve mensen drukken zich op een originele manier uit in woord of beeld. Ze praten snel en gepassioneerd en bloeien op als ze goed worden begrepen. Helaas is dat niet altijd het geval en dat kan tot frustratie leiden. Tweelingen II zijn excentrieke mensen met een winnaarsmentaliteit. Ze maken het zichzelf niet altijd makkelijk door getob en angst om te falen.


Tweelingen III (11 – 18 juni)

Het leven van en met een Tweelingen III is nooit saai. Deze avonturiers zijn constant onderweg. Van plek naar plek, van idee naar idee. Vaak weten ze zelf niet wat hun volgende stap zal zijn. Tweelingen III zijn geboren verbinders. Ze hebben een scherp oog voor hun omgeving en besteden veel tijd aan het plezieren van anderen. Deze mensen hebben een positieve instelling en neigen soms naar het negeren van de minder positieve kanten van het leven.

Tweelingen-Kreeft cusp (19 – 24 juni)

Tweelingen-Kreeft cusp-mensen belichamen bezieling. Met liefdevolle aandacht dragen ze zorg voor hun verantwoordelijkheden, zowel werk gerelateerd als in hun contact met hun naasten. Cusp-persoonlijkheden zijn geboren op de overgang tussen twee tekens en hebben eigenschappen van beide. In dit geval luchtig en energiek (Tweelingen) tegenover invoelend en emotioneel (Kreeft). Een combinatie die zorgt voor een charmant en innemend karakter. Liefde en romantiek zijn een must in hun leven. Deze verstandige gevoelsmensen ontbreekt het soms aan nuchterheid en daadkracht

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Ontdek je Keltische boomhoroscoop.

Volgend artikel
Magische maaneclips: ben jij er klaar voor?
Magische maaneclips: ben jij er klaar voor?