Lieve Kreeft, februari wordt een boeiende maand voor je

Lieve Kreeft, februari wordt een boeiende maand voor je Lieve Kreeft, februari wordt een boeiende maand voor je Lieve Kreeft, februari wordt een boeiende maand voor je

In februari kan jouw huis een veilige haven zijn voor een bonte stoet paradijsvogels, die je helpen om vrijer te denken. 

Je vrienden en vriendinnen hebben bijzonder veel waardering voor je moederlijke kwaliteiten. Jij bent diegene bij wie ze graag komen uithuilen bij een kopje thee. Of ze komen genieten van je kookkunsten, samen rond een mooi gedekte tafel. Het woord gezellig is uitgevonden door Kreeft. Wat minder duidelijk naar voren komt is dat je in vriendschappen een enorme vrijdenker kunt zijn. Ondanks het feit dat je zelf een overzichtelijk en veilig leven op prijs stelt, kun jij je aangetrokken voelen tot mensen die een beetje gek zijn, of die anders durven zijn. Daardoor kun je op een veilige manier toch een beetje het avontuur in je leven toelaten. Zonder dat je zelf op de barricades hoeft te klimmen.

Vooral in februari kan jouw huis een veilige haven zijn voor een bonte stoet paradijsvogels. Mensen die niet de gebaande paden volgen maar die hun eigen weg gaan. Ze helpen jou om vrijer te denken en meer open te staan en misschien zelfs om een sociale missie te ontdekken. Je vult hen ook aan. En zo kunnen beide partijen groeien in de manier waarop ze de wereld zien. Dat betekent meteen ook dat februari een boeiende maand wordt zonder saaie momenten.

Meer lezen, Kreeft?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maandhoroscoop: waar sta jij in februari?
Maandhoroscoop: waar sta jij in februari?