Stier: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Stier: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Stier: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Stier: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Omdat Lilith zich deze maand ook verbindt met jouw persoonlijke godin Venus, kun je voelen dat jij ook een van haar uitverkorenen bent. Jouw antenne stemt zich af op de energie van de materie, of dat nu kristallen, munten, de aarde of voeding zijn. Je kunt je smaakbeleving naar een hoger niveau tillen, omdat je de fijne nuances proeft die aan de tong van de meeste mensen voorbij gaat. Je kunt voelen welke kristallen een ander nodig heeft om zich goed te voelen en je kunt zelf de behoefte voelen om je met kristallen te omringen.

Creëer momenten van stilte

Ook financieel kun je iets doen waar je zelf verbaasd over zult zijn, maar wat toch uitpakt als een goede greep. Het zijn voorbeelden van de manier waarop de innige band tussen Lilith en de materie kan uitwerken. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Het is aan jou om te voelen wat je het beste kunt doen met dit verhoogde materiële bewustzijn. Dat voelen gaat het beste als jij zorgt dat je uitgerust en goed gevoed bent en als je momenten van stilte creëert. Hoe minder je probeert er grip op te krijgen, hoe meer je kunt ontvangen.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit kristal past bij jouw sterrenbeeld
Dit kristal past bij jouw sterrenbeeld