Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Boogschutter

Als Boogschutter ben jij een teken dat niet helemaal tot zijn recht komt als Mars door het teken Kreeft spurt. Dat heeft te maken met Mars’ vurige energie die wordt geblust, maar ook met het feit dat jij sowieso een wat complexe relatie hebt met het teken Kreeft. Wat betekent dat voor april? Wees bedacht op boosheid, woede en andere heftige emoties die je niet kunt duiden of bedwingen. Je zou daarvan anderen de schuld kunnen geven, maar dat brengt geen oplossing en al helemaal geen opluchting. De woede en frustratie zitten in jou en kunnen het resultaat zijn van oude pijn, verwondingen uit je jeugd of het gevoel dat je niet werd gezien of gehoord.

Probeer anderen hier niet mee op te zadelen, maar zoek een gezonde uitlaatklep. Vooral beweging kan je helpen, maar dan wel op een hoge intensiteit. Hardlopen, spinnen, power yoga, whatever makes your heart tick.

Natuurlijk is erover praten ook goed, maar het zou kunnen dat het niet lukt om de woorden te vinden. Misschien kan een coach je helpen om te ontdekken wat er aan de hand is, maar je zult waarschijnlijk eerst willen proberen om het zelf op te lossen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou