Ram-seizoen: dit betekent het voor jou

Ram-seizoen: dit betekent het voor jou Ram-seizoen: dit betekent het voor jou Ram-seizoen: dit betekent het voor jou

Ongeveer iedere dertig dagen verplaatst de zon zich naar een nieuw sterrenbeeld. Dan staat de hele maand in het teken van dit sterrenbeeld en dat voelen we allemaal. Het Ram-seizoen begint op 20 maart 2024, wanneer de zon dit sterrenbeeld om 4:07 uur binnenkomt. Dat is de start van het Ram-seizoen, maar er wordt ook direct een astrologisch nieuwjaar ingeluid. Dit is wat jij daarvan merkt.

Ram-seizoen

Met de start van het seizoen van de Ram wordt het Vissen-seizoen afgesloten. De afgelopen maand draaide vooral om naar binnen keren. Misschien speelde spiritualiteit een grotere rol en merkte je dat emoties een stuk intenser waren dan gewoonlijk. Daar nemen we nu afscheid van, want met het Ram-seizoen breekt ook een astrologisch nieuwjaar aan.

Dat is best iets om te vieren, want het brengt een heleboel nieuwe, positieve energie met zich mee. Als eerste teken van de dierenriem én tevens een vuurteken, is Ram zelfverzekerd, enthousiast, avontuurlijk en strijdlustig. Ram is niet bang om risico’s te nemen en confrontaties aan te gaan. Dit sterrenbeeld weet wat hij wil en gaat recht op zijn doel af. En daar plukken we allemaal (ook als Ram niet je sterrenbeeld is) de vruchten van.

Nieuwe projecten

Kijk er dus niet gek van op als jij de komende maand zin hebt om met allerlei nieuwe projecten aan de slag te gaan. Waar je wel voor op moet letten, is dat Ram de neiging kan hebben om met van alles te starten, maar het niet af te maken. Zodra het nieuwe eraf is, is het al een stuk minder interessant voor dit teken. Houd daar dus rekening mee als je vol goede moed met nieuwe plannen bezig gaat.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Cadeau: Happinez notebook

Doorbikkelen tot het eind kan net iets meer moeite kosten, maar gelukkig is de opvolger van het sterrenbeeld Ram, Stier, daar wel weer heel goed in. Het seizoen van de Stier breekt aan op 20 april. Dat is het moment om de puntjes op de i te zetten. Voor nu geldt vooral: knallen!

Beeld: fotografie door Dana van Leeuwen, styling door Marita Janssen

Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.

Meer lezen over astrologie?

Dit kristal past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Zo zijn de twaalf sterrenbeelden als collega
Zo zijn de twaalf sterrenbeelden als collega