Het Ram-seizoen is begonnen!

Het Ram-seizoen is begonnen! Het Ram-seizoen is begonnen! Het Ram-seizoen is begonnen!

Het Ram-seizoen begint op 20 maart. Rond 16:30 uur beweegt de zon zich naar het sterrenbeeld Ram, waarmee niet alleen het Ram-seizoen begint, maar ook een astrologisch nieuwjaar wordt ingeluid. De bijbehorende energie voelen we allemaal, ongeacht je horoscoop. En dat is in het geval van het Ram-seizoen heel erg fijn.

Met de start van het seizoen van de Ram wordt het Vissen-seizoen afgesloten. De afgelopen maand draaide vooral om naar binnen keren. Misschien speelde spiritualiteit een grotere rol en merkte je dat emoties een stuk intenser waren dan gewoonlijk. Daar nemen we nu afscheid van, want met het Ram-seizoen breekt ook een astrologisch nieuwjaar aan.

Dat is best iets om te vieren, want het brengt een heleboel nieuwe, positieve energie met zich mee. Als eerste teken van de dierenriem én tevens een vuurteken, is Ram zelfverzekerd, enthousiast, avontuurlijk en strijdlustig. Ram is niet bang om risico’s te nemen en confrontaties aan te gaan. Dit sterrenbeeld weet wat hij wil en gaat recht op zijn doel af. En daar plukken we allemaal (ook als Ram niet je sterrenbeeld is) de vruchten van.


Nieuwe projecten

Kijk er dus niet gek van op als jij de komende maand zin hebt om met allerlei nieuwe projecten aan de slag te gaan. Waar je wel voor op moet letten, is dat Ram de neiging kan hebben om met van alles te starten, maar het niet af te maken. Zodra het nieuwe eraf is, is het al een stuk minder interessant voor dit teken. Houd daar dus rekening mee als je vol goede moed met nieuwe plannen bezig gaat.

Doorbikkelen tot het eind kan net iets meer moeite kosten, maar gelukkig is de opvolger van het sterrenbeeld Ram, Stier, daar wel weer heel goed in. Het seizoen van de Stier breekt aan op 20 april. Dat is het moment om de puntjes op de i te zetten. Voor nu geldt vooral: knallen!

Beeld: fotografie door Dana van Leeuwen, styling door Marita Janssen

Meer lezen over astrologie?

Dit kristal past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
De 12 sterrenbeelden als collega: zegen of drama?
De 12 sterrenbeelden als collega: zegen of drama?