Stier-seizoen: dit betekent het voor jou

Stier-seizoen: dit betekent het voor jou Stier-seizoen: dit betekent het voor jou Stier-seizoen: dit betekent het voor jou

Ongeveer iedere dertig dagen verplaatst de zon zich naar een nieuw sterrenbeeld. Dan staat de hele maand in het teken van dit sterrenbeeld en dat voelen we allemaal. Het Stier-seizoen begint dit jaar op 19 april. Dan loopt de zon het sterrenbeeld Stier binnen, wat zorgt voor energie die niet alleen voelbaar is voor mensen die in deze maand zijn geboren. De energie van het Stier-seizoen merken we namelijk allemaal, en dit is wat je ervan kunt verwachten. 

Stier-seizoen

Zo heb je vast gemerkt dat het Ram-seizoen (begonnen op 20 maart) zorgde voor impulsieve(re) acties, activiteit, onrust, temperament en onmiddellijke daadkracht. Misschien heb je de eerste stap gezet om dingen anders te gaan doen: een (oude) hobby oppakken, je slaapritme verbeteren, sporten of de tuin onder handen nemen. Deze frisse, maar soms ook impulsieve en snelle energie, maakt nu plaats voor een wat rustigere periode. Een periode die bekend staat als slow en steady. Je voelt niet langer de druk om vooral heel veel zaken aan te pakken. Stier zorgt ervoor dat je deze dingen écht integreert in je leven. Het teken staat zowel voor daadkracht als vertraging. Als een Stier ergens aan begint, maakt hij het af. Niet in een sneltreinvaart, want de Stier wil optimaal ervaren en genieten.

Ontspanning

En dat maakt dat de hardwerkende Stier als geen ander dol is op comfort, luxe en de mooie dingen des levens. Stieren zijn echte fijnproevers en -ruikers. Merk je dat je veel zin hebt in lekker eten, uitgebreide selfcare-momenten of het aanschaffen van een mooi cadeau voor jezelf of een ander? Het kan geen kwaad er nu aan toe te geven. Deze maand haal je er extra veel plezier uit.

De touwtjes in handen

Als er iets is waar de Stier moeite mee heeft, is het ‘go with the flow‘. Het klinkt zo heerlijk, maar als het van je gevraagd wordt, valt het vaak vies tegen. De touwtjes in handen houden voelt een stuk vertrouwder. Stieren krijgen soms te maken met tunnelvisie. Ze zijn zo gefocust op een zeker thema, dat niets ze tegenhoudt om de eindstreep te bereiken. Alles waar ze tussendoor mee te maken krijgen, zorgt voor een koppigheid die geen ander teken in dezelfde mate kent. Het is goed mogelijk dat we daarmee te maken krijgen gedurende het Stier-seizoen, wat je sterrenbeeld ook is. Herinner jezelf eraan dat compromissen sluiten ook altijd nog tot de mogelijkheden behoort.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.

Meer lezen over astrologie?

Dit kristal past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Juno in je geboortehoroscoop: dit zegt het over je ideale partner
Juno in je geboortehoroscoop: dit zegt het over je ideale partner