Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Kreeft

Omdat Mars in Kreeft staat, ga jij een zeer dynamische, actieve maand tegemoet. Misschien is het nodig om een strijd of een sportieve prestatie te leveren. Iets dat veel van je vraagt, veel energie kost. Want met Mars naast je blijk je opeens over grotere power en reserves te beschikken dan je tevoren had verwacht. Na een vermoeiende week nog even naar een feest? Dat kan er ook nog wel bij.

Vanwege Mars kun je erg boos worden als mensen over je grenzen gaan of je ruimte innemen. Je zult misschien wat overdreven voor jezelf opkomen. Tegelijk besef je dat dit nodig is omdat je anderen al te vaak hun zin hebt gegeven. Zie deze periode maar als een tijd waarin je de balans herstelt. Wat gezondheid betreft zou je last kunnen hebben van een oude ontsteking die opvlamt. Let goed op je lichaam en neem waar nodig iets om de ontsteking te remmen.

En verder kan het verlangen opkomen om je woning of interieur te verbeteren. Het kan even lastig zijn om de spullen op te ruimen die je niet meer nodig hebt, maar als je doorpakt, wacht de beloning: een huis dat weer up to date en comfortabel is.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou