Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Leeuw

Mars is voor jou een belangrijke planeet, omdat deze – net als jij – vurig is. Dat vuur kan met Mars in Kreeft wat geblust aanvoelen. Je kunt daardoor ineens vragen stellen bij projecten waarin je sterk geloofde, of twijfelen aan iets wat je heel graag wilt en waarvoor je alles opzijzet. Dat is minder erg dan het lijkt. Misschien was je wel te hard van stapel gelopen en brengt april een broodnodige pauze waarin je even stilstaat om opnieuw je koers te bepalen. Dat kan ervoor zorgen dat het uiteindelijke resultaat alleen maar beter wordt. Wel is het belangrijk om je energie op peil te houden met de twee belangrijkste opladers van jouw batterij: slaap en gezonde voeding. Dat eerste lukt goed, zolang jij er maar de tijd voor neemt. Mars in Kreeft bevordert diepe slaap en mooie dromen. Die goede voeding is waarschijnlijk een grotere uitdaging: je lichaam functioneert het beste op verse, plantaardige producten zoals groente, kruiden en fruit. Maar soms wint bij Mars in Kreeft de neiging om het te zoeken in troostvoer als chocolade of ijs. Dat is voor een keer niet erg, maar te veel suiker kan je momenteel nogal moe maken.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou