Maagd, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Maagd

Mars in Kreeft geeft jou de luxe van extra energie, zonder dat je daarvoor ook maar iets hoeft te doen. Het is puur enthousiasme dat jou drijft. Je verzet moeiteloos meer werk dan normaal, simpelweg omdat je efficiënter bent, je zaken beter plant en je minder verliest in de details. Ook vallen nieuwe ideeën die je voorlegt aan anderen in vruchtbare aarde: Mars in een waterteken houdt namelijk de aarde vochtig, wat nodig is voor zaadjes om te ontkiemen.

Het fijne is bovendien dat je in je vrije tijd veel energie overhoudt om te doen wat je echt leuk vindt. Je verbinden met nieuwe en oude vrienden, naar een feest gaan of voor jezelf zorgen met yoga bijvoorbeeld. Er kan een prachtige flow ontstaan tussen werken en ontspannen, tussen vriendschap en samenwerking. Terwijl je duidelijke diegene bent die aan het roer staat. Dat is misschien nieuw voor je, maar je blijkt een betere stuurman of -vrouw te zijn dan je zelf weleens denkt. En als dat niet genoeg mocht zijn: ook wat gezondheid betreft kan Mars voor verbeteringen zorgen, als je ontdekt welke invloed voeding heeft op je humeur, je energie en je spijsvertering. April wordt gewoon een heerlijke maand.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou