Ram, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Ram, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Ram

Een periode waarin Mars in Kreeft staat, zoals in april, lijkt misschien niet je beste periode. Je kunt het gevoel hebben dat je energie wordt geblust. Letterlijk, omdat Kreeft een waterteken is en Mars een vuurplaneet. Maar alles is nog niet verloren… Deze planeetpositie nodigt je uit om te cocoonen en te kalmeren, zodat je later juist gerichter te werk kunt gaan.

Dat kun je doen door je terug te trekken in je veilige omgeving met familie of gezin. Het is een goede periode om je huis of tuin klaar te maken voor de zomer. Tot dat ‘huis’ kun je ook je eigen lichaam rekenen, de tempel van je ziel. Zoek de heilzame kracht van water door je lichaam ’s ochtends te wekken met een frisse douche. Of door ’s avonds te ontspannen in een warm bad. Ook als je natuurwater opzoekt, kan dat kalmerend werken op die onstuimige energie in jou. Dus probeer daar deze maand de focus te leggen. Zoek het niet ver, maar héél dichtbij. Momenten van inkeer en rust brengen je uiteindelijk bij jezelf, ook al kan even de twijfel toeslaan of het niet te zweverig is voor jou.  

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou