Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop maart 2023: Schorpioen

Niets leukers voor een Schorpioen dan Mars in het verwante waterteken Kreeft. Je kunt verwachten dat je dingen voor elkaar krijgt die anders veel moeite kosten. Je tempo ligt hoog, je bent scherp en strijdbaar. Soms misschien iets te strijdbaar, maar omdat je zo vol zelfvertrouwen bent, accepteert je omgeving jouw inbreng zonder er veel tegenin te brengen. Mars is – net als Schorpioen – een van de symbolen die samenhangen met seksualiteit en erotiek. Dat klinkt waarschijnlijk als muziek in je oren en dat is het ook.

Met Mars in Kreeft ligt de nadruk meer op intimiteit en knuffelen dan op presteren. Dat kan het mooiste in jou wakker kussen. Maak tijd voor momenten met je partner of voor een friend with benefits. Deze intimiteit kan de band tussen jou en een geliefde bekrachtigen. Jullie kunnen een taal ontdekken die geen woorden nodig heeft, maar waarmee je toch alles kunt overbrengen. En als dat niet mooi genoeg is: Mars helpt je deze maand ook om gezonder te worden. Help deze welwillende planeet een handje door vaker te gaan trainen, wandelen, zwemmen of wat jij maar leuk vindt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou