Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Steenbok

Mars in Kreeft richt zijn vuurpijlen op jouw relatie. Je zou de jacht kunnen openen op een nieuwe partner bijvoorbeeld. Of je zou de strijd kunnen aangaan met je geliefde over een heet hangijzer, zo’n onderwerp waar jullie samen steeds ruzie over maken zonder eruit te komen. Je zou de strijd nu kunnen winnen, want je staat sterk in je schoenen. Maar of de relatie er veel beter van wordt is een tweede. De kosmos denkt dat je meer te winnen hebt als je voor eens en altijd vrede sluit over dit onderwerp. Het is echter de vraag of je dat wel wilt.

Je zou ook meer aandacht kunnen besteden aan het lichamelijke aspect van je relatie. Daarin zou je een ongekende verzachting en intimiteit kunnen ervaren. De magie van de aanraking brengt jou namelijk wél dichter bij je geliefde.

En dan is er natuurlijk het werk dat altijd een grote rol speelt in jouw leven. Je zult deze maand misschien geen bergen verzetten, maar je zou wel een betere balans tot stand kunnen brengen tussen thuis en werk, moeten en genieten. De oplossing zou weleens heel erg simpel kunnen zijn, bijvoorbeeld door het inrichten van een thuiskantoor.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou