Stier, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Stier, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Stier

Voor jou is de stand van Mars in het teken Kreeft een verademing. Het lijkt of alles en iedereen om je heen wat meer tot rust komt (en dat is ook zo). De nadruk ligt op simpelweg ‘zijn’ als kwaliteit. Het gaat minder om ‘weten, praten, denken’, de dingen die we doen met ons brein. En die energie past jou als een handschoen.

Hoewel je je deze maand prima voelt, kan het zijn dat je terecht komt in een van je valkuilen, die van de passiviteit. Probeer daar alert op te zijn. Zijn er situaties waarin je te afwachtend bent, het initiatief compleet bij de ander neerlegt, terwijl je een simpel berichtje zou kunnen sturen om te laten weten dat je nog meedoet? Misschien roept dat weerstand bij je op en denk je dat anderen dat zelf wel kunnen bedenken. Maar je zou verbaasd zijn als je wist wat anderen écht denken als jij niets van je laat horen. Dus gooi een hengeltje uit als dat nodig is en geniet verder zoveel mogelijk van deze heerlijke, ontspannen periode. Je hebt deze quality time dubbel en dwars verdiend.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou