Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Tweelingen

Met Mars in Kreeft kun jij de neiging hebben jezelf te verstoppen. In een boek, achter de geraniums, zolang het maar thuis is. Misschien dat deze kluizenaarstemming nog wordt versterkt door het weer: Mars in Kreeft brengt soms eindeloze regenbuien. Het punt is dat jij als Tweelingen een sterk gevoel van gemis kunt ervaren als je veel tijd alleen doorbrengt, in je eigen bubbel. Je mist iemand om mee te delen wat je zojuist hebt bedacht of hebt gelezen. Het leukste zou zijn als je deze maand zou kunnen doorbrengen met je geliefde. Lekker samen in een knus holletje, ver van de buitenwereld. Heb je geen partner of behoort samenzijn om andere redenen niet tot je mogelijkheden, kun je zo af en toe iemand uitnodigen om samen tijd door te brengen. Gewoon om een film te kijken met een kopje kruidenthee erbij, bijvoorbeeld.

Verder is het met Mars in Kreeft goed om op je gezondheid te letten. Je kunt wat gevoelig zijn voor kou. Zorg ervoor dat je warm blijft door goede kleding te dragen. Verwarm jezelf vanbinnen met verwarmende voeding als gember en hete pepers.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou