Vissen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Vissen

Mars in Kreeft is een prettige, helpende energie voor Vissen. Het betekent meer vitaliteit en levensvreugde. Dat zorgt vooral voor meer zin om in actie te komen, problemen op te lossen en nieuwe projecten te beginnen. Dat gaat dan wel langs ‘de weg van het water’, want Kreeft is een waterteken en Vissen ook.

Dat betekent dat je éérst de juiste stemming moet zien op te roepen en dan pas kom je in actie. Het kan best zijn dat daarop nog een kleine vertraging zit, omdat het even zoeken kan zijn naar dat ‘juiste’ gevoel. Maar als je eenmaal de eerste stappen zet, zijn de stappen erna even vanzelfsprekend als prettig. Je weet waar je naartoe wilt, je weet hoe je er moet komen en het kost weinig moeite, alsof je overal bij wordt geholpen.

Je hebt sterk het gevoel dat je op de juiste weg zit en niemand kan jou daarvan afbrengen. Vooral als je bezig bent met een (creatief) levenswerk kun je merken dat je standvastig bent en precies weet wat je wilt uitdrukken. Ook beschik je momenteel over een nog rijkere verbeeldingskracht dan normaal. Zie dat maar als nóg een pluspunt van Mars in Kreeft.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou