Waterman, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Waterman

Terwijl de meeste zonnetekens genieten van de ondersteuning van Mars in Kreeft, worstel jij een beetje met de inbreng van deze planeetstand. Wat vooral neerkomt op een gebrekkige motivatie ten aanzien van je werk. Je kunt op een of andere manier de flow niet vinden, wat kan leiden tot onprettige gevoelens van schuld en stress als je deadlines en afspraken niet haalt.

Wees een beetje aardig voor jezelf. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Proberen om op pure wilskracht van alles voor elkaar te krijgen, gaat ten koste van je humeur. Misschien is het beter om in april alleen het hoogstnoodzakelijke te doen en andere klussen of taken zoveel mogelijk door te schuiven naar volgende maand. Beter nog: ga op vakantie. En kan dat niet, dan ga je lekker naar de sauna of geef je jezelf een middagje vrij. Vertrouw erop dat je binnenkort weer op volle toeren draait.

Wat je lifestyle betreft is het goed om vaker in de keuken te staan. Met verse ingrediënten zelf je voedsel bereiden doet momenteel wonderen. Natuurlijk omdat zelf koken gezonder kan zijn, maar vooral omdat het zo ontspannend is, een soort zen boven het fornuis.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou