Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor april 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor april 2023

In april komt de energie terug in alles wat leeft. Dat is – net als in maart – de kiemkracht van Mars. Mars brengt deze maand door in het gevoelige teken Kreeft. Wat doet dat met jou? Kruip je in je schulp of durf je te doen wat je wilt?

Maandhoroscoop april 2023: Weegschaal

Mars in Kreeft brengt jou in april een flinke uitdaging. Het voelt alsof je een spagaat moet maken tussen thuis en werk, de wensen van je partner en die van jezelf. Het kan voortdurend zo zijn dat je lastige keuzes moet maken. Hart en hoofd kunnen het maar niet eens worden met elkaar. De kunst is om heel dicht bij jezelf te blijven. Je eigen verlangens op de eerste plaats te zetten. Dat is lastig voor Weegschaal die het anderen naar de zin wil maken. Toch is dat het beste recept om deze maand prettig door te komen. Van schurende compromissen wordt uiteindelijk niemand gelukkig. Jij niet, maar anderen ook niet. Door duidelijk te zijn krijg je meer begrip en respect. Bovendien is het goed om anderen te leren rekening met jou te houden.  

Mars geeft je de moed om patronen te doorbreken die jou eigenlijk best vaak in de weg zitten. Het teken Kreeft zorgt ervoor dat je dat vanuit je gevoel kunt doen en op een zachte manier je punt kunt maken. Als je met deze kosmische kennis je voordeel doet, zou je kunnen ontdekken dat deze uitdagende maand eigenlijk bijzonder leerzaam en constructief blijkt te zijn.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou