Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Boogschutter

Boogschutter is van nature een kunstenaar. Jij creëert liever geen losse ‘dingen’, maar complete werelden waarin je zou willen leven of wonen. Denk maar aan Walt Disney met Disney World, waarin alle figuren die hij heeft bedacht, wonen en tot leven komen. Dat heeft te maken met het verlangen van Boogschutter om de wereld steeds te laten groeien, de grenzen te verleggen en verder te kijken. Daarin kan jij een enorme creativiteit kwijt. 

Denk ook aan mensen die hun huis inrichten in fifties of seventies stijl, de bijpassende muziek draaien en zich ook kleden alsof ze uit die tijd komen. Dat is een wereld op zich. Nu de zon in het teken Leeuw staat, kun je verlichte ideeën ontwikkelen over de wereld die jij zou willen creëren. Dat kan in de achtertuin, de buurt, het dorp of de stad, maar ook op wereldniveau als je bijvoorbeeld betrokken bent bij de politiek. Belangrijk is dat er een idee achter zit waarin je gelooft. Ook als je het kleiner wilt aanpakken en een roman, een gedicht of een lied zou willen schrijven, dan moet er een boodschap inzitten. Iets dat bijdraagt aan een betere, mooiere wereld waarin er voor iedereen ruimte is.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent