Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent

Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent

Vanaf 23 juli tot 23 augustus 2023 is het Leeuw-seizoen. In deze periode staat de zon in het sterrenbeeld Leeuw en dat merken we allemaal, hoe je horoscoop er ook uitziet. 

Leeuw-seizoen

De start van het Leeuw-seizoen maakt een eind aan het teruggetrokken, maar liefdevolle Kreeft-seizoen. Deze maand draaide vooral om tijd doorbrengen met je dierbaren, naar binnen keren en goed voor jezelf en je naasten zorgen. Vanaf nu gaan we dat iets anders aanpakken. Uiteraard is het de bedoeling dat je goed voor jezelf blijft zorgen, maar dan net op een andere manier. Het sterrenbeeld Leeuw is namelijk de koning van het plezier maken. Waar Kreeft nog wel eens kan blijven hangen in verdriet of boosheid, draait het bij de Leeuw vooral om licht en plezier. In andere woorden: deze maand is dé maand om te doen waar je zin in hebt.

Lees ook: dit is wat de zon in je horoscoop echt over je zegt

Maak plezier, lach en durf je licht te laten schijnen. Want als er iets is waar de Leeuw bekend om staat, is het wel zijn kracht om zich te laten zien. Leeuwen zijn niet bang om op de voorgrond te treden en alle aandacht naar zich toe te trekken. Deze maand profiteren we allemaal van die onbevreesde energie.

Zo maak je het beste van het Leeuw-seizoen

  1. Maak plezier. De Leeuw weet als geen ander wat plezier maken is. Wat jouw definitie van plezier is, mag je gelukkig helemaal zelf invullen. Dit is geen maand om te doen wat anderen leuk vinden en je daar met lichte tegenzin bij aan te sluiten. Dit is de maand waarin JIJ kiest wat je leuk vindt om te doen, of dat nu buiten de deur met talloze mensen om je heen is, of lekker thuis met een dierbaar groepje vrienden.
  2. Doe waar jij zin in hebt. Het is zomer, het Leeuw-seizoen is in volle gang… Een beter moment is er niet om te luisteren naar wat JIJ wil. Leeuw is het sterrenbeeld dat niet bang is om zichzelf op nummer één te zetten. Het helpt je om eindelijk de stap te maken om jouw dromen te verwezenlijken. Zo lang je niet doorslaat en enkel nog maar aan jezelf denkt, komt alles goed.
  3. Schijn als de zon, maar vergeet niet dit licht ook met anderen te delen. Met de zon als heerser is de Leeuw niet gemaakt om in zijn eentje te stralen. Als de Leeuw zich lekker voelt, deelt hij graag zijn warmte en positiviteit met anderen. Dit teken is de ultieme cheerleader die altijd een oppeppend woordje klaar heeft voor de mensen van wie hij houdt.

Meer lezen over astrologie?

Dit zegt je Marsteken over je seksleven.

Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.
Volgend artikel
Ram, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023
Ram, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023