Je Marsteken: dit zegt het over je seksleven

Je Marsteken: dit zegt het over je seksleven Je Marsteken: dit zegt het over je seksleven Je Marsteken: dit zegt het over je seksleven

Je Marsteken kan je een hoop vertellen over jezelf. Mars komt in actie op de momenten dat jij het meeste passie voelt. Wanneer je boos bent bijvoorbeeld, of wanneer je ergens heel enthousiast over bent. Maar dat is niet alles, want jouw Marsteken kan je precies vertellen hoe jij je gedraagt in de slaapkamer. Sta jij ervoor open om alles minimaal één keer te proberen? Of vind je initiatief nemen al eng genoeg? Dit is wat de plaatsing van Mars in jouw horoscoop erover zegt.

Weet je niet in welk teken Mars staat in je horoscoop? Bereken het hier.

Je Marsteken over je seksleven

Mars in Ram

Met Ram als jouw Marsteken ben je op zijn zachtst gezegd vurig. Je hebt er geen moeite mee om de leiding te nemen en om de ander te verleiden. Dat kan je maar al te goed, hoewel je ongeduld je soms in de weg kan zitten. Je bent niet zo van de lange, romantische nachten. Je vindt het prettiger om het hoogtepunt niet al te lang uit te stellen. Vaak kost dat je ook niet zoveel moeite, want je bent vrij snel in de juiste stemming. Dat blijkt ook wel uit de energie die van je afspat in de slaapkamer. Jij bent niet te stoppen, maar vergeet niet om rekening te houden met je partner.

Mars in Stier

Stier is een van de meest sensuele tekens van de dierenriem en daar pluk je met Mars in Stier mooi de vruchten van. Jij streeft naar ultiem genot op alle vlakken, dus ook in de slaapkamer. Je komt in de stemming door strelingen en romantiek. Je bent goed in het verleidingsspelletje en neemt er ruim de tijd voor. Snelle avontuurtjes zijn niet helemaal jouw ding, want jij houdt het meest van intense bevrediging. Een partner die houdt van kort, maar krachtig, is niet helemaal jouw ding.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Mars in Tweelingen

Met Mars in Tweelingen hou je ervan om je partner een beetje te plagen. Je hecht veel waarde aan een mentale connectie en die moet er in de slaapkamer ook zeker zijn. Een hele stille partner is dus niets voor jou. Jij praat het liefste bij alles wat je doet. Dat wil niet zeggen dat je niet houdt van seks of romantiek, maar die mentale connectie is voor jou essentieel. Zonder die connectie kost het je veel moeite om ook een fysieke connectie aan te gaan. Zelfs met een partner die perfect bij je past, is dat soms een uitdaging. Je kunt af en toe wat moeite hebben om in de juiste stemming te komen, omdat dat hoofd van jou nu eenmaal nooit eens rustig is.

Mars in Kreeft

Kreeften zijn misschien wel de meest toegewijde partners van de dierenriem. Je hebt veel liefde te geven en ontvangt deze ook graag. Je voelt je diep verbonden met je partner en bent bereid je volledig aan de ander te geven.. Om in de juiste stemming te komen, heb je een rustige, intieme setting nodig. Fijn beddengoed, gedempt licht, een kaarsje hier en daar… Dat past helemaal bij jouw beeld van een romantische avond.

Mars in Leeuw

Je houdt ervan als je partner je bevestiging geeft op alle vlakken. Je vindt niets prettiger dan wanneer je partner aangeeft dat het fijn of opwindend is wat je doet. Dat helpt jou om je nóg meer te geven in de slaapkamer. Hoewel je een stukje bevestiging fijn vindt, hou je er wel van om zelf de touwtjes in handen te hebben. Je bent eerder dominant dan onderdanig en je vindt niets fantastischer dan een partner die dat helemaal oké vindt.

Mars in Maagd

Zoals het teken al een beetje doet vermoeden, ben je met Mars in Maagd niet per se de meest wilde bedpartner. Je bent eerder wat terughoudend. Dat komt omdat je met deze plaatsing over het algemeen niet dol bent op viezigheid, maar ook omdat je vrij snel een ongemakkelijk gevoel ervaart. Dat blijft echter niet voor altijd zo, want als jij eenmaal aan de ander gewend bent dan ben je een fantastische bedpartner. Dat komt omdat jij er alles aan doet om je partner te plezieren. Let je er wel op dat je jezelf niet vergeet?


Mars in Weegschaal

Weegschaal is bij uitstek het sterrenbeeld van de liefde. Met Mars in dit teken is liefde, maar zeker ook seks, ontzettend belangrijk voor je. Je geeft je volledig over aan de ander en hecht veel waarde aan een goed seksleven. Seks moet voor jou niet vluchtig gebeuren; je houdt ervan als de ander tijd en aandacht heeft voor je. Tussendoor mag er van jou best gesproken worden, want de taal van de liefde hoeft van jou niet alleen gesproken te worden met jullie lichamen. Omdat je zelf nogal twijfelend kunt zijn, vind je het prettig als de ander de leiding neemt.

Mars in Schorpioen

Seks is razend belangrijk als Schorpioen je Marsteken is. Het speelt een grote rol in je leven, bewust of onbewust. Dat wil niet zeggen dat je vooral heel veel seks wilt hebben. Voor jou is seks onderdeel van een groter iets; het is de meest intieme, bijzondere manier om je intens met iemand te verbinden. Een partner die zich niet volledig geeft, is niets voor jou. Je bent zelf namelijk niet eens in staat om in de slaapkamer half werk te leveren. Jij gaat er helemaal voor en verwacht dat ook van je geliefde.

Mars in Boogschutter

Boogschutter als jouw Marsteken bezorgt je een enorme hang naar vrijheid. In de slaapkamer vind je het prettig als de ander meegaat in jouw voorstellen. Je bent avontuurlijk aangelegd en dat is ook in de slaapkamer terug te zien. Een partner moet je wel kunnen bijbenen en kunnen begrijpen, ook als je eens even helemaal geen zin hebt om intiem te zijn. Je bent allergisch voor iedere vorm van verplichting, waardoor je geneigd bent om je niet te willen binden. Een avontuurlijke, zelfstandige partner kan jou van dat idee af krijgen door je keer op keer te blijven verbazen (maar wel alleen als jij daarvoor in de stemming bent).

Mars in Steenbok

Met Mars in Steenbok kun je preuts overkomen. Het lijkt alsof je weinig behoefte hebt aan seks of alsof je je niet echt durft te geven. Dat kan je partner een verkeerd idee geven, alsof je er geen zin in hebt. Dat is echter niet helemaal waar. Met Mars in Steenbok ben je vooral heel praktisch ingesteld. Je ziet seks niet als iets magisch, maar als iets wat erbij hoort. Je houding wordt meer ontspannen naarmate je jouw partner meer gaat vertrouwen. Dan ga je er vol voor, net zoals je dat op alle andere vlakken doet.

Mars in Waterman

Waterman is hét Marsteken voor experimentele lovers. Je houdt ervan als je jouw partner kunt verrassen met nieuwe, spannende dingen. Je trekt je maar weinig aan van wat anderen normaal of passend vinden. Jij ziet seks als een manier om je partner, jullie relatie en seks in het algemeen te ontdekken. Je vindt het fijn als jouw partner hiervoor openstaat. Dat wil overigens niet zeggen dat het jou niet gek genoeg kan. Integendeel: je hebt af en toe ook behoefte aan ‘gewone seks’ zonder teveel poespas. Ook dat wil je ontdekken met je partner.

Mars in Vissen

Met Mars in Vissen ben je de ultieme dromer. Je bent geneigd je liefdesleven (en dus ook je seksleven) enorm te romantiseren. Je bent een echte gever en kunt wel eens onbevredigd achterblijven als jouw partner een typische nemer is. In zulke gevallen kan het even duren tot je je dat realiseert, want liever zweef je ergens hoog in de lucht rond op je roze wolk. Maar zo lang jouw partner ook voldoende tijd, moeite en liefde in jouw genot steekt, is er niets om je zorgen om te maken.

Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.

Meer lezen over astrologie en de liefde?

Dit is wat jouw Venusteken je over je liefdesleven kan vertellen.

Volgend artikel
Mars en zijn invloed op jou: dit moet je erover weten
Mars en zijn invloed op jou: dit moet je erover weten