Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Kreeft

Elk teken heeft zijn eigen creatieve gave. Die van jou is sterk verbonden met emotie. Een prachtige manier om emoties vorm te geven en ermee te spelen is theater en drama. Met de zon in Leeuw kun je sterk voelen dat je daarvoor een podium wilt vinden (misschien zelfs wel letterlijk). Voordragen, toneelspelen, maar dan wel rond een onderwerp dat met je persoonlijke leven te maken heeft en waarin je iets van jezelf kunt laten zien.

Door anderen deelgenoot te maken van je diepste zielenroerselen, kun je merken dat de afstand minder wordt. Je krijgt begrip wanneer je dacht dat je er alleen voor stond en nog veel meer. Ook kun je merken dat je iets losmaakt in anderen, wat bijdraagt aan een sterk gevoel van ‘we zijn allemaal familie van elkaar, bloedband of niet’. Nu ben je als Kreeft ook uitermate verlegen en houd je dingen graag privé, dus je zult wel enige schroom moeten overwinnen. Maar met de zon in Leeuw word je daarin geholpen. De zon heeft een diepe band met de maan. Pas als de zon de maan beschijnt, kunnen we haar in haar volle omvang zien. Dat zien we bij volle maan, maar het is ook een metafoor die Kreeft kan toepassen op haar leven.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent