Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Leeuw

Met de zon in je eigen teken, ben je de tovenaarsleerling van het licht. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om hiermee creatief aan de slag te gaan, maar de camera is misschien wel de beste. Of dat nu een professionele camera is of de veelzijdige camera in je mobiel, maakt niet uit. De kunst zit hem in het maken van een prachtige enscenering of het vangen van het licht op het juiste moment. Misschien raak je geïnspireerd om (zelf)portretten te maken, natuurfoto’s, bijzondere vakantiefoto’s… Door het creëren van beelden gaat jouw bloed sneller stromen.

Dat kan natuurlijk ook met bewegende beelden. In elke Leeuw schuilt ergens stiekem wel een (amateur-)regisseur, die het leuk vindt om anderen tot hun recht te laten komen en zo een verhaal te vertellen. Kortom, het gouden zonlicht van augustus is jou gunstig gezind. Maar laat je niet beperken in je mogelijkheden. Ook met andere vormen van creativiteit die bij je passen, kun je nu prachtige resultaten bereiken waarover je enorm tevreden bent. Het geeft je de kans om aan de wereld te laten zien hoe uniek je bent. Dat is een diep verlangen dat we allemaal kennen, maar jij als Leeuw meer nog dan anderen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent