Maagd, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Maagd

Als Maagd ben je altijd op zoek naar een toepassing voor creativiteit. Je bewondert kunstenaars, maar zelf maak je liever iets waar mensen iets mee kunnen doen. Daarom vind je het veel leuker om meubels, kleding, stoffen, letters of allerlei mogelijke voorwerpen te bedenken. In de subtiliteit die je aanbrengt schuilt jouw grootste creativiteit. Een theepot is altijd een theepot, maar als jij er een zou ontwerpen, zou het een theepot met een knipoog worden die ook nog eens perfect is.

Met de zon in Leeuw kan het verlangen sterk opborrelen om met deze zaken bezig te zijn. Misschien gaat zelf ontwerpen je te ver, maar de styling van je huis of garderobe met items die door anderen zijn gemaakt is ook een vorm van creativiteit waarin jij veel van jezelf kwijt kunt. Dat zit hem in het dienstbare van Maagd, je bent ook tevreden als anderen (of hun prachtige ontwerpen) kunnen schitteren door de manier waarop jij ze neerzet, combineert of aanbrengt. Denk niet dat je daarom niet creatief bent, maar leef je uit en geniet van het uitzonderlijke talent waarover je beschikt. Ook het vormgeven van tekst en beeld is bij jou in perfecte handen. Misschien raak je wel betrokken bij een bijzonder project.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent