Ram, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Ram, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Ram, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Ram

Als vuurteken kun je in augustus in de ban raken van het (zon)licht. Het spel van schaduw en schittering komt vaak terug in schilderijen en tekeningen. Dus mocht daar je aanleg liggen, dan is het een goed idee om een potlood of penseel te pakken. Waar je op andere momenten misschien twijfelt of je talent wel groot genoeg is, helpt de zon je nu om die onzekerheid te overwinnen. En dat komt het resultaat ten goede.

Bovendien is het belangrijk om deze maand dingen te doen puur omdat je ze leuk vindt, zonder je druk te maken over de reacties van anderen, of het geld oplevert en of het wel goed genoeg is. Verbind je opnieuw met je kinderlijke speelsheid en pak, net als vroeger, een groot leeg vel papier. Laat het maar gewoon gebeuren. Voor je het weet heb je een wereld gecreëerd waarin je zou willen verdwalen. Ook als jouw voorliefde bij een andere vorm van creativiteit ligt, merk je dat de energie in augustus stroomt en dat je borrelt van inspiratie. Je hoeft alleen maar tijd vrij te maken, de rest is puur genieten van alles wat in je opborrelt aan goede ideeën.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent