Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Schorpioen

In veel Schorpioenen zit een geïnspireerde kunstenaar verstopt, die tevoorschijn komt op haar eigen tijd, als ze zover is dat ze zich helemaal bloot durft te geven. Schorpioen moet van zichzelf tot het gaatje gaan, alles of niets. Dat levert vaak confronterende en indringende ‘werkstukken’ op, of dat nu literatuur is, schilderkunst of culinaire hoogstandjes.Schorpioen is altijd op zoek naar de ware aard van het beestje. Wat gaat er echt in de ander om? En dan is er nog de erotiek, het gebied waar je het meest expressief bent als je eenmaal zover bent dat jij jezelf bloot durft te geven aan de ander.

Nu de zon in het teken Leeuw staat, word je soms donkere kern beschenen met licht. Dat maakt het voor jou makkelijker om naar binnen te kijken en om je bevindingen naar buiten te brengen. Een van de mooiste manieren om deze maand de kunstenaar in jou wakker te kussen, zou het maken van een film zijn. Nee, het hoeft niet meteen een avondvullende blockbuster of een filmhuisklassieker te worden. Ook met een korte en persoonlijke TikTok-video of een filmpje op Instagram kun je anderen raken. Gewoon omdat er niets is dat jou in de weg staat.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent