Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Steenbok

Steenbok is de architect van de dierenriem. Wat jij bedenkt, heeft altijd iets groots in zich, een soort vijfjarenplan waarin jij de bestaande wereld een mooiere, betere structuur wil geven zodat mensen zich er thuis voelen. Dat laatste lukt niet altijd, omdat je soms iets te abstract denkt om aansluiting te vinden bij anderen. Dan kan je product iets te afstandelijk overkomen, maar dat is het niet. Ook is dat gevoel meestal tijdelijk.

Veel van wat Steenbok creëert, wint aan waarde naarmate de tijd verstrijkt, zoals de oude fabrieken die we nu zien als prachtig industrieel erfgoed, terwijl het vroeger plaatsen waren waar werd afgezien. Het zijn plaatsen die vooral ‘functioneel’ zijn, want net als Maagd gelooft Steenbok dat form follows function. Aardetekens willen altijd het nut ergens van inzien. Nu de zon in Leeuw staat, permitteer jij je meer vrolijkheid en speelsheid dan normaal. Dat kan in je ontwerpen en ideeën tot uitdrukking komen. Natuurlijk is niet elke Steenbok een architect, dus wat het terrein ook is waarop je in actie wilt komen deze maand, je durft grappiger, ondeugender en lichtvoetiger te zijn. En dat betekent dat je iets kunt maken dat rechtstreeks in de harten van anderen landt.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent