Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Stier

Stier is van nature een creator. Door de sterke band met de aarde ben je het liefst bezig met het maken van ‘dingen’. Daarin ben je ontzettend veelzijdig. Keramiek, muziek, theater; op elk gebied waarop je actief wordt, haal je het beste naar boven. Bovendien geef je rust en aandacht aan de dingen die je vorm geeft. Iets nieuws en moois krijgt van jou de tijd om te groeien. Misschien denk je zelf weleens dat het sneller zou moeten, maar dat diepe besef dat dingen soms eerst moeten rijpen, is juist een grote kwaliteit.

En dat jij daar ook het geduld voor hebt, maakt je inbreng erg waardevol als je samenwerkt met anderen. In augustus zou je deze kwaliteiten kunnen geven aan een project dat te maken heeft met de wereld van planten en bloemen (een tuinontwerp…?). Ook helemaal fijn is een culinair avontuur. Leren fermenteren, een diner organiseren met twintig kleine gangen, jij maakt van elk project iets bijzonders wat anderen laat genieten. Want dat is tot slot ook een van je unieke punten: alles wat je maakt is bedoeld om de zintuigen van anderen op een prettige manier te prikkelen. Geen l’art pour l’art, maar puur zinnenstrelend.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent