Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Tweelingen

Als geen ander kun jij de woorden laten stromen en anderen overtuigen, meeslepen, raken, laten nadenken en nog veel meer. Woorden vormen een eindeloos universum waarin jij je thuis voelt en je creatief kunt uitleven. Of dat nu teksten zijn voor websites, gedichten, romans, presentaties, gesprekken, het maakt niet uit. Als Tweelingen heb je (meestal) de gave van het woord. Nu de zon in Leeuw staat krijg je ondersteuning bij het verwoorden van de dingen die je wilt uitdrukken.

Het leukst is het natuurlijk om dat in een creatieve vorm te gieten. Maar dit keer niet om in contact te komen met anderen, maar om in contact te komen met jezelf. Door iets te maken wat je helemaal voor jezelf doet, een reisverslag of dagboek bijvoorbeeld, waardoor die reis of episode in je leven blijft voortleven ook als je alle details allang vergeten bent. Het belangrijkste is dat je daarmee helemaal loskomt van je werk, los van een deadline of van iets moeten. Zuiver genieten van het plezier dat er een tekst ontstaat als jouw handen een toetsenbord of pen aanraken. En voor de volledigheid: als je liever een andere vorm van expressie (muziek, schilderen) beoefent, is augustus ook een heerlijke periode! 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent