Vissen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Vissen

Je gevoelige hart wordt het meest geraakt door muziek. En veel Vissen spelen een muziekinstrument of hebben weleens geprobeerd een lied te componeren, te zingen of een gedicht te schrijven. Als geen ander ben je in staat om een poëtische kwaliteit in jezelf aan te spreken. Dat heeft te maken met het feit dat je de wereld eigenlijk te hard vindt, een plek waar je veel leed ziet. Je verlangen naar schoonheid is eigenlijk een diep verlangen naar een zachte wereld vol liefde, een verlangen anderen te troosten. Geen confronterende kunst dus, maar melodieën, woorden of beelden waar anderen kracht uit putten. Want dat is wat je wilt bereiken, anderen (en misschien ook wel jezelf) hoop bieden.

Nu de zon in Leeuw staat, kun je makkelijker contact maken met de natuurlijke blijheid die óók in je hart woont. En dan kun je anderen met jouw kunsten niet alleen troosten, maar ook daadwerkelijk opvrolijken. Dat vooruitzicht alleen al laat je misschien wel borrelen van enthousiasme voor dat ene project dat je al tijden in een geheime la hebt liggen, maar waar je niet aan durfde te beginnen. En misschien kun je nog een stap verder gaan en iets creëren dat ontzettend grappig is. Zo grappig dat mensen hun zorgen en verdriet weglachen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent