Waterman, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Waterman

Waterman ligt in de dierenriem recht tegenover Leeuw. De kunst van Waterman gaat niet over erkenning willen, of zomaar op een podium staan, maar over het belang van de groep als geheel, de samenwerking, het samen voor een betere wereld vechten. Daarin kan Waterman dan opeens per ongeluk heel veel aandacht trekken, omdat jij jezelf altijd zal uitdagen om een originele manier te vinden om je punt te maken. Of dat nu is in de vorm van een schilderij of een boek, een fotoserie of – heel erg Waterman – computerkunst, dat maakt niet uit.

Vaak zul je ook de samenwerking zoeken met anderen. Nu de zon in Leeuw staat, kan het zijn dat je partner je uitdaagt om een nieuw project te beginnen. Ideeën genoeg, dus waar wacht je eigenlijk op? Nou, misschien wil je nog even vrij zijn. Een van de beste manieren voor Waterman om dat te voelen, is dansen. Heb je ooit bedacht hoeveel dansen lijkt op vliegen? En ook daarin kun je heel erg veel van jezelf kwijt. Als de muziek opzwepend genoeg is, komen de bewegingen vanzelf en ben je ineens onderdeel van een ritmisch groepsritueel waarbij woorden overbodig zijn.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent