Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2023

In ieder mens schuilt een kunstenaar, ook al hangt zijn of haar werk niet in het museum. Als vlijtige mieren bouwen we onze eigen wereldjes, hoe klein ook. In augustus, als de zon in het teken Leeuw staat, staan we bol van creativiteit. Daarom schijnen we deze maand de spotlights op onze talenten.

Maandhoroscoop augustus 2023: Weegschaal

De kunst van het verleiden hoort bij het teken Weegschaal. Dan denk je meteen aan liefdesgedichten, romantische chansons en intieme dinertjes bij kaarslicht. Maar ook aan lingerie en hoge hakken. Hoe je een romantische sfeer voor twee kunt creëren, dat is de geheime kracht van Weegschaal. Als geen ander kun jij je partner in de watten leggen en zich de liefste en bijzonderste van de hele wereld laten voelen. Daarvoor trek je alles uit de kast.

Daar hoort ook het mooi maken van jezelf bij. Nu de zon in Leeuw staat, durf je daarin expressiever en brutaler te zijn dan normaal. Misschien kom je op het idee je lichaam als schilderdoek te gebruiken en ontwerp je een prachtige (henna)tatoeage. Of je gaat aan de slag met je haar of met make-up. En al schuilt in jou de wens de ander te behagen, je doet het absoluut ook omdat je er zelf zo van geniet om jezelf op je allermooist te zien. En klopt je hart sneller voor een andere vorm van zelfexpressie, ook dan is er de zon om jouw uiterlijk en innerlijk te laten stralen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent