Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

December is de tijd om feestelijk samen te zijn met kaarslicht, familie en vrienden. Het is ook de maand waarin eenzaamheid kan worden gevoeld. Dat is de donkere kant van de Steenbok-maand en van Saturnus. Toch kun je met Saturnus in Vissen ook ontdekken waar jouw kracht ligt om de eenzaamheid te doorbreken.

Maandhoroscoop december 2023: Boogschutter

Voor jou de taak om de verbinder te zijn in de familiekring, het gezin. Zijn er zaken waarover de familie verdeeld is? Is er een familielid dat door iedereen wordt genegeerd? Dan is december de tijd om iedereen bij de feestvreugde te betrekken. Ook dat zwarte schaap. Het is tijd om oud zeer te begraven en te beseffen dat we allemaal zijn voortgekomen uit dezelfde stamboom, dezelfde roots. Dus waarom zouden we de verschillen benadrukken en elkaar naar het leven staan? Je kunt Saturnus in december ook opvatten als een opdracht om iets te doen voor de vrede op aarde, de meest spirituele missie denkbaar.

Dit betekent natuurlijk niet dat jij in je eentje even de situatie in de wereld kunt veranderen. Maar je kunt wel degelijk op kleine schaal, in je eigen huiselijke omgeving het vreedzame bevorderen in iedereen die je ontmoet. En de vredesvlam brandend houden door hem door te geven, van hart tot hart. Omdat je als Boogschutter de wereld ziet als je thuis, kan dat wat klein begint uiteindelijk grote en mooie gevolgen hebben voor mensen overal op aarde. Want tegelijk zijn er nog veel meer Boogschutters bezig om hieraan te werken. Het zijn de vele handen die het (werk) licht maken.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou