Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

December is de tijd om feestelijk samen te zijn met kaarslicht, familie en vrienden. Het is ook de maand waarin eenzaamheid kan worden gevoeld. Dat is de donkere kant van de Steenbok-maand en van Saturnus. Toch kun je met Saturnus in Vissen ook ontdekken waar jouw kracht ligt om de eenzaamheid te doorbreken.

Maandhoroscoop december 2023: Leeuw

Vrijwel allemaal hebben we wel trauma’s en geheimen. Zolang we die niet delen met anderen, kunnen ze ons een gevoel van grote eenzaamheid geven. Een last die we allemaal in ons eentje moeten dragen. Saturnus wil jou deze maand helpen om zo’n trauma of geheim te doorbreken. Dat kan best hard werken zijn, maar er wacht ook een enorme openbaring als je met lotgenoten gaat praten. Dat helpt echt. Je zult ontdekken dat je samen sterker bent dan de pijn. Dat een geheim dat je met anderen deelt, zijn macht over jou verliest. Dat ‘samen’ zorgt voor een spirituele kracht waarmee je de eenzaamheid die trauma teweegbrengt, kunt overstijgen. Je kunt tot de ontdekking komen dat dit proces zo mooi is, dat je het wilt doorgeven aan anderen. Misschien door actief te worden in een groep van ervaringsdeskundigen. Zo keer je om wat onvermijdelijk leek en transformeert pijn tot je grootste kracht. Dat gebeurt waarschijnlijk niet allemaal binnen één maand, maar over een langere periode van ongeveer twee jaar. In december kun je echter wel een belangrijke stap zetten in de goede richting. Al is het maar een telefoontje of een goed gesprek met iemand die je vertrouwt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou