Maagd, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

December is de tijd om feestelijk samen te zijn met kaarslicht, familie en vrienden. Het is ook de maand waarin eenzaamheid kan worden gevoeld. Dat is de donkere kant van de Steenbok-maand en van Saturnus. Toch kun je met Saturnus in Vissen ook ontdekken waar jouw kracht ligt om de eenzaamheid te doorbreken.

Maandhoroscoop december 2023: Maagd

Het gaat in december over één-op-één-relaties. Het is de bedoeling dat je daar gevoelens van ‘er alleen voor staan’ oplost. Dat heeft gek genoeg niet zoveel te maken met je partner. Het gaat er vooral om je eigen muur af te breken en af te rekenen met alles wat jou ervan weerhoudt om je gevoelens open en eerlijk met je partner te bespreken. Als je single bent, is het belangrijk om aan de slag te gaan met alle afwerende gedachtes die jou ervan weerhouden om open te staan voor een partner. Denk aan overtuigingen als ‘ik ben niet leuk genoeg, het leven is beter in mijn eentje, ik vind niemand leuk, als ik op iemand val is-ie meestal al bezet’ en ga zo maar door.

Daar komt door Saturnus in Vissen nog een laagje bij. Het is de bedoeling dat je vooral kijkt naar de spirituele verbinding met de ander. Dat betekent dat je ideeën over uiterlijk, opleiding en afkomst maar beter kunt vergeten. Het gaat puur om de liefde van hart tot hart, van ziel tot ziel. Als je de sleutel tot die liefde weet te vinden, doorbreek je niet alleen je eigen eenzaamheid, maar ook die van je partner. Die wacht waarschijnlijk al tijden op een liefdevol woord van verlossing uit jouw mond. Ga ervoor!

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou