Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

December is de tijd om feestelijk samen te zijn met kaarslicht, familie en vrienden. Het is ook de maand waarin eenzaamheid kan worden gevoeld. Dat is de donkere kant van de Steenbok-maand en van Saturnus. Toch kun je met Saturnus in Vissen ook ontdekken waar jouw kracht ligt om de eenzaamheid te doorbreken.

Maandhoroscoop december 2023: Steenbok

Hoeveel mensen ken je? En dan bedoelen we niet familie of vrienden maar gewoon, mensen die je tegenkomt op straat, die je weleens hebt ontmoet, via via, klasgenoten, collega’s, buren… Als je een lijst zou maken, zou die voor iedereen best lang worden. Ken je deze al? Via maximaal zeven contacten van contacten ben je indirect met iedereen op aarde verbonden. Dus via een vriendin die een medewerker van het consulaat kent, die een collega heeft in de VS die regelmatig luncht met een medewerker van het Witte Huis, die bevriend is met de persoonlijk assistent van president Biden, ben je in een paar sprongen verbonden met de Amerikaanse president. Maar ook met een jongetje in Ghana of een fotomodel in Thailand. En via social media kun je ook makkelijk ontdekken hoe dit werkt.

Saturnus’ plek in Vissen wijst erop dat je de kracht van dit gegeven kunt gebruiken om een spirituele boodschap van verbinding te verspreiden. Zo kun je het hart van talloze mensen raken en hun eenzaamheid een stukje verlichten. Maar hetzelfde gebeurt ook al als jij een vreemdeling die verdwaald is helpt om de weg te vinden.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou