Stier, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

Stier, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

December is de tijd om feestelijk samen te zijn met kaarslicht, familie en vrienden. Het is ook de maand waarin eenzaamheid kan worden gevoeld. Dat is de donkere kant van de Steenbok-maand en van Saturnus. Toch kun je met Saturnus in Vissen ook ontdekken waar jouw kracht ligt om de eenzaamheid te doorbreken.

Maandhoroscoop december 2023: Stier

De spirituele boodschap van Saturnus pakt voor jou uit op een heel eigen manier. Jij wilt mensen met elkaar verbinden die een ideaal delen voor de wereld. In vriendschap en gelijkwaardigheid samen streven naar een hoger doel. Dat betekent niet dat er geen plaats is voor discussie. Juist als er ruimte is voor verschillen, leer je van elkaar. Jij ziet hoe belangrijk dat is om met zijn allen verder te komen.

Ook als mensen anders zijn dan de rest, hoeft dat niet te betekenen dat ze er alleen voor staan. Dat is wat jij wilt benadrukken. Je wilt de brug slaan, de afstand verkleinen tussen jezelf en anderen. Misschien doe je dat door een feest of een bijeenkomst bij te wonen waar de diversiteit wordt gevierd. Waar mensen echt met elkaar praten en elkaar weer in de ogen kijken. Zodat ze zien hoeveel overeenkomsten er ook zijn. En dat we allemaal weleens bang, boos of blij zijn. Dat we ons allemaal veilig willen voelen. En dat we allemaal op deze ene planeet aarde wonen, die we moeten delen, of we dat nu leuk vinden of niet. Ergens in deze richting voel jij waarschijnlijk dat je iets te doen hebt, een missie.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou