Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor december 2023 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor december 2023

December is de tijd om feestelijk samen te zijn met kaarslicht, familie en vrienden. Het is ook de maand waarin eenzaamheid kan worden gevoeld. Dat is de donkere kant van de Steenbok-maand en van Saturnus. Toch kun je met Saturnus in Vissen ook ontdekken waar jouw kracht ligt om de eenzaamheid te doorbreken.

Maandhoroscoop december 2023: Tweelingen

Er is geen andere plek waar mensen zo alleen kunnen zijn als aan de top. Kijk naar de biografieën van beroemde mensen (bijvoorbeeld Robbie Williams op Netflix) die zo druk zijn met hun reputatie en de buitenkant dat ze zichzelf volkomen kwijtraken. Ondanks de enorme massa’s mensen die voor hen juichen, kunnen ze helemaal geen contact maken. Hun leven is een façade geworden. Je zou deze maand kunnen ontdekken dat dit ook een klein beetje voor jou geldt, maar dat je dit niet langer wilt. Dat je de muur rond je hart wilt afbreken en echt in contact komen met mensen. Dat gaat vooral over je werk, je professionele leven of je leven online, via social media, maar op de een of andere manier kan het ook in je privéleven spelen. Net alsof je een jas hebt aangetrokken die je vergeet om uit te doen als je thuiskomt. Dat het anders kan, is confronterend, maar ook bevrijdend. Daarbij kun je anderen die in een gouden kooi leven ook helpen om zich daarvan bewust te worden. Zo kunnen ook zij kiezen voor een leven dat meer gaat over de binnenkant dan over de buitenkant. Dat is immers een voorwaarde voor diepbeleefde spiritualiteit en verbondenheid.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou
Boogschutter-seizoen: dit betekent het voor jou