Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023

Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023 Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023 Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023

Februari is vaak de maand waarin carnaval wordt gevierd. Mensen zetten een masker op, leven zich uit en vergeten even alle regels. Maar vrolijkheid is soms een masker. Erachter verbergen we misschien onze tranen. Tegelijkertijd helpt lachen om verdriet te verzachten. Dat thema – lachen door je tranen heen – past bij de planeet Mercurius, die vanaf 11 februari in Waterman staat.

Maandhoroscoop februari 2023: Boogschutter

Als Boogschutter heb je van nature niet zo’n sterke band met Mercurius. Je houdt meer van de energie van de joviale en optimistische Jupiter. Maar ook jij kunt niet om de energie van Mercurius in Waterman heen. Die resoneert nog het meest met jouw verlangen naar vrijheid. In dit geval, de vrijheid van geest en van denken. Daar kun je wel iets mee. Misschien voel jij inspiratie om woorden op papier te zetten, een verhaal of een artikel te schrijven. Misschien dat je zelfs ontdekt dat dit een verwaarloost talent is, waar je nodig iets mee moet.

Door te schrijven zou je meer dan anders de connectie kunnen maken met je lezerspubliek. Je hebt normaal een beetje de neiging om op de preekstoel te gaan zitten, waardoor je niet met, maar tegen anderen praat. Met Mercurius in Waterman wil je onderdeel zijn van de groep, van je ‘publiek’. Daardoor kies je andere woorden, woorden waarmee je laat zien ‘onderdeel te zijn van’. Ook kun je (nog) meer dan normaal spreken met humor, waardoor je anderen helpt om te lachen. Om zichzelf en om het leven. Kortom: februari wordt een maand waarin je op een onverwachte manier heel erg veel uit jezelf kunt halen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou