Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023

Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023

Februari is vaak de maand waarin carnaval wordt gevierd. Mensen zetten een masker op, leven zich uit en vergeten even alle regels. Maar vrolijkheid is soms een masker. Erachter verbergen we misschien onze tranen. Tegelijkertijd helpt lachen om verdriet te verzachten. Dat thema – lachen door je tranen heen – past bij de planeet Mercurius, die vanaf 11 februari in Waterman staat.

Maandhoroscoop februari 2023: Leeuw

Als Leeuw komt de energie van Mercurius in Waterman – vanaf 11 februari – enorm binnen. Vooral in de relatie met de partner kan dit voor een kleine revolutie zorgen. Mocht communicatie een beetje lastig zijn: ineens kan en moet er over alles worden gepraat. Dat gaat bovendien veel makkelijker dan eerst en… er mag gelachen worden! Onderwerpen die beladen waren of gevoelig lagen, worden ineens bespreekbaar zonder drama. Wonderlijk hoe dat zo kan veranderen. Dat ligt natuurlijk niet alleen aan de ander, maar ook aan jou. Je hebt door de jaren heen misschien wat meer leren relativeren. Je kunt je trots wat makkelijker opzijzetten en maakt niet meer overal zo’n issue van. Maar ook de ander lijkt te zijn veranderd. Misschien is dit wel de start van een nieuwe periode waarin het zo blijft, waarin de vriendschap tussen jullie groter wordt en de competitie en onzekerheid verdwijnen. Daarvoor is het nodig dat je deze weken maximaal benut om zo veel en zo vaak als je kunt samen in gesprek te gaan. Trek daar tijd voor uit. Maak lange wandelingen, trek die fles wijn open of zet een pot thee en ga ervoor zitten. Jullie kunnen nu samen een fundament leggen voor een betere relatie.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou