Stier: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023

Stier: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023 Stier: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023 Stier: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023

Februari is vaak de maand waarin carnaval wordt gevierd. Mensen zetten een masker op, leven zich uit en vergeten even alle regels. Maar vrolijkheid is soms een masker. Erachter verbergen we misschien onze tranen. Tegelijkertijd helpt lachen om verdriet te verzachten. Dat thema – lachen door je tranen heen – past bij de planeet Mercurius, die vanaf 11 februari in Waterman staat.

Maandhoroscoop februari 2023: Stier

Mercurius in Steenbok, tot 11 februari, is voor jou een comfortabele tijd waarin jij je zeker van jezelf voelt. Dat is omdat het je goed lukt om anderen duidelijk te maken wat je van ze gedaan wilt krijgen, maar ook omdat je zelf helder voor ogen hebt wat je wilt. Heldere woorden, korte lijnen en duidelijkheid. Ook materieel kun je een aantal prettige deals sluiten.

Vanaf 11 februari kan dat anders worden als Mercurius verhuist naar Waterman. Dan voel jij je minder zeker van je zaak. Mercurius in Waterman heeft de neiging om met grappen en verrassingen te komen. Daar houd je als Stier niet zo van. Bovendien helpt het niet dat de planeet van Waterman – Uranus – in jouw teken Stier staat. Dat kan jouw zenuwstelsel nog gevoeliger afstellen, waardoor je wat nerveuzer bent dan normaal, als een gespannen boog die elk moment los kan schieten. Daardoor kun je niet goed omgaan met onverwachte situaties of mensen die proberen een grapje uit te halen. Misschien kun je er later om lachen, over een week of zo, maar niet op het moment zelf. Probeer zo veel mogelijk rust te pakken en besef: volgende maand (vanaf 3 maart) staat Mercurius in Vissen. Dat is voor jou een stuk prettiger.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou