Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023

Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor februari 2023

Februari is vaak de maand waarin carnaval wordt gevierd. Mensen zetten een masker op, leven zich uit en vergeten even alle regels. Maar vrolijkheid is soms een masker. Erachter verbergen we misschien onze tranen. Tegelijkertijd helpt lachen om verdriet te verzachten. Dat thema – lachen door je tranen heen – past bij de planeet Mercurius, die vanaf 11 februari in Waterman staat.

Maandhoroscoop februari 2023: Tweelingen

Mercurius is jouw persoonlijke god, jouw redder in nood. Maar ook die planeet die ervoor zorgt dat je soms het gevoel hebt dat er twee versies van jou zijn, dat je eindeloos kunt twijfelen en moeite hebt om voor een commitment te gaan. Als Mercurius in Waterman staat, vanaf 11 februari, voel je dat jouw natuurlijke luchtigheid wordt versterkt. Dat kan ertoe leiden dat je een soort afstandelijkheid voelt, dat je niet goed in contact kunt komen met je emoties. Om dat voor anderen te verbergen zou je continu kunnen proberen om grappig te zijn, om zo de spanning die je in jezelf voelt te doorbreken. Misschien zijn er mensen die dat leuk vinden, maar de mensen die dichtbij je staan, die echt om je geven, kunnen het gevoel hebben dat je er niet echt bent. Ze zouden je erop kunnen aanspreken omdat ze graag willen weten wat er echt in je omgaat. Het kan voelen als falen als je dan wilt antwoorden: ‘ik weet het niet’. Maar het is oké om niet te weten wat je voelt, dat hebben we allemaal weleens. Zolang je maar eerlijk blijft en niet probeert om jezelf te verbergen, want dan verbreek je het contact en dat is voor je geliefden lastig te volgen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou
Waterman-seizoen: dit betekent het voor jou